El Govern ha aprovat, aquest dimecres, la licitació dels treballs de remodelació dels espais interiors de l’escola francesa d’Encamp. Aquests treballs es deriven de la marxa de l’ensenyament espanyol ubicat a aquest edifici, i tenen com a objectiu ampliar les aules, donar més espai a l’aula de psicomotricitat i remodelar els sanitaris.

Els treballs licitats responen a la demanda del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i en vista de la necessitat que es duguin a terme durant el període de vacances escolars, s’han licitat mitjançant procediment d’urgència. El termini d’execució previst és de 6 setmanes, i s’han d’enllestir abans de l’inici del curs escolar 2016-2017.

Els treballs a efectuar més significatius són l’enderroc dels espais interiors, la realització de nous envans i la remodelació dels sanitaris.

S’adjudiquen els treballs de manteniment a la carretera secundària d’Arcalís

El Govern ha aprovat avui l’adjudicació definitiva dels treballs de manteniment a la carretera secundària d’Arcalís per un import de 158.151,74 euros. Les obres principals  consistiran en la protecció de marges de rius i torrents, l’arranjament i construcció de recs, i treballs de pavimentació. 

L’empresa adjudicatària de les obres escollida mitjançant el concurs nacional convocat pel Govern ha estat COPSA. El termini d’execució dels treballs és de 2 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada