Es licita la remodelació dels espais interiors de l’escola francesa d’Encamp

El Govern ha aprovat, aquest dimecres, la licitació dels treballs de remodelació dels espais interiors de l’escola francesa d’Encamp. Aquests treballs es deriven de la marxa de l’ensenyament espanyol ubicat a aquest edifici, i tenen com a objectiu ampliar les aules, donar més espai a l’aula de psicomotricitat i remodelar els sanitaris.

Els treballs licitats responen a la demanda del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, i en vista de la necessitat que es duguin a terme durant el període de vacances escolars, s’han licitat mitjançant procediment d’urgència. El termini d’execució previst és de 6 setmanes, i s’han d’enllestir abans de l’inici del curs escolar 2016-2017.

Els treballs a efectuar més significatius són l’enderroc dels espais interiors, la realització de nous envans i la remodelació dels sanitaris.

S’adjudiquen els treballs de manteniment a la carretera secundària d’Arcalís

El Govern ha aprovat avui l’adjudicació definitiva dels treballs de manteniment a la carretera secundària d’Arcalís per un import de 158.151,74 euros. Les obres principals  consistiran en la protecció de marges de rius i torrents, l’arranjament i construcció de recs, i treballs de pavimentació. 

L’empresa adjudicatària de les obres escollida mitjançant el concurs nacional convocat pel Govern ha estat COPSA. El termini d’execució dels treballs és de 2 mesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.