El Govern ha aprovat avui, a proposta del Ministeri d’Ordenament Territorial, la licitació dels treballs de redacció de 18 projectes d’obres i 3 estudis. Les obres consisteixen principalment en actuacions previstes en diversos punts de la xarxa de carreteres del país, ja sigui per la realització d’arranjaments o millores; i per la construcció de noves infraestructures. És el cas d’un nou tram del col·lector general a Arans; la 5a fase de la galeria de protecció d’allaus a la CG3 zona dels Basers del Corb; i la construcció d’un nou pont al riu Gran Valira i protecció dels marges, a la zona de l’EDAR sud.

Els 3 estudis licitats avui contemplen l’elaboració d’un manual de bones pràctiques d’accessibilitat; l’elaboració d’un catàleg d’accessibilitat; i l’inventari d’edificis situats de zones d’alt risc

El termini d’execució previst per cada projecte figura en la corresponent fitxa tècnica. Dins el mateix procés de licitació, s’adjudicarà per separat la redacció de cadascun dels projectes i estudis a diferents professionals lliberals, empreses d’enginyeria i agrupacions d’empreses i professionals en funció de les seves capacitats, experiència i cost econòmic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada