El Consell de Ministres, a proposta de la titular de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, ha aprovat la licitació del concurs internacional per a la realització d’un portal web de facturació electrònica, gestionat pel Departament de Sistemes d’Informació. El concurs, de caràcter internacional, es durà a terme per procediment obert amb la modalitat de contractació urgent. Les ofertes es podran presentar fins al 21 de setembre.

Els treballs a concurs consisteixen en la realització d’un nou portal web de facturació electrònica pel Govern d’Andorra, donant continuïtat a la digitalització de les seves activitats reguladores i econòmiques i facilitant l’enviament de les factures dels seus proveïdors electrònicament i de manera segura.

El pròxim mes de setembre es preveu modificar, mitjançant Decret, el reglament que regula les obligacions de facturació, i que entrarà en vigor a principis de l’any vinent. Per aquest motiu caldrà que el portal web de facturació electrònica estigui acabat i en funcionament a principis de l’any vinent.

El portal de facturació ha d’oferir un servei d’enviament de factures tant als administrats com al Govern i als seus proveïdors. Els usuaris podran fer un seguiment de l’estat de la factura. De la mateixa manera se simplificarà la tasca de recepció i enregistrament de factures a l’Administració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada