El Consell de Ministres ha aprovat avui, a proposta del titular d’Ordenament Territorial, la convocatòria d’un concurs públic per a la contractació del treballs de nova pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals, carreteres secundàries i carrers del Principat.

Així mateix, es liciten els treballs de control de qualitat de l’obra; i els treballs de direcció facultativa, control de la planta d’aglomerat, i coordinació de la seguretat per la propietat de l’obra. La redacció del projecte de nova pavimentació i reforç de carreteres per l’any 2017, igual que els projectes dels anys anteriors, ha estat redactat directament per l’àrea de Mobilitat i Pavimentació, del departament d’Ordenament Territorial, fet que suposa un estalvi de recursos econòmics importants en relació als anys en que era redactat per una empresa externa.

El treballs de pavimentació d’aquest any es realitzaran en base a l’inventari que ha efectuat l’àrea de Mobilitat per conèixer l’estat actual del ferm de les carreteres generals, secundàries, vies Urbanes i carrers, el qual ha estat determinant alhora de seleccionar les seccions de carretera objecte del present projecte.

En aquesta campanya, el ministeri d’Ordenament Territorial també ha tingut en compte el llistat dels carrers facilitats pels 7 Comuns i que han de tenir un tractament a càrrec del Govern.

D’altra banda, el Consell de Ministres ha aprovat avui, la convocatòria de dues licitacions per a la realització de diversos treballs de manteniment a la carretera de Montaup CS 240 (Canillo), i a la carretera de la Rabassa CS 130(Sant Julià de Lòria).

Els treballs de manteniment a la carretera de Montaup, corresponen a la cinquena fase, i contempla també l’estabilització del terraplè, reposició de la barrera de seguretat i l’execució del revestiment de la cuneta en dos .El tram 1 té una longitud de 147 ml i està situat entre el PK 8+750 i el PK 8+900, mentre que el tram 2 es troba en l’entorn del PK 7+800 amb una longitud de 105 ml.

Els treballs projectats donen continuïtat al estudi ” Redacció del Pla d’actuacions a la CS 340 – Carretera Coll d’Ordino – i CS 240 – Carretera de Montaup i vessants adjacents” encarregat a l’empresa Euroconsult S.A. adjudicatària del concurs públic a la redacció del citat projecte.

La data límit de presentació de les ofertes és el pròxim 12 d’abril.

En referència als treballs de manteniment a la carretera de la Rabassa, aquests corresponen a la fase 2, i consisteixen en el reforç en murs de sosteniment de la plataforma en dos punts d’aquesta carretera: el primer es troba situat en el PK 9+300 i té una longitud de 77 ml, i el segon mur es situa en el PK 10+400 i una longitud de 45 ml.

Els treballs projectats donen continuïtat al estudi ” Actuacions de millora a de la CS 130 de la Rabassa” encarregat a la enginyeria SINUS ENGINY, SAU. adjudicatària del concurs públic a la redacció del citat projecte.

La data límit de presentació de les ofertes també és el 12 d’abril.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada