El Govern, reunit avui en Consell de Ministres, ha aprovat convocar un concurs públic per al subministrament i la instal·lació de 4 grups semafòrics a la carretera general 3.

En concret un semàfor s’instal·larà en un pas de vianants a l’Av. San Antoni de La Massana, dos semàfors s’ubicaran a la zona de la Clota Verda, un d’ells de control de velocitat, i el darrer semàfor també de control de velocitat estarà a l’entrada de poble de la Cortinada. 

La instal·lació d’aquests 4 grups semafòrics va ser validada per la Taula Nacional de Mobilitat, en les seves darreres reunions.

Els semàfors als passos de vianants  ubicats a la CG3, un a la zona de la Clota Verda, entre els poblacions de La Massana i Ordino, i l’altre a l’entrada de La Massana,  han de servir per a millorar la seguretat dels vianants que travessen una calçada  amb una intensitat de vehicles elevada.

D’altra banda, la instal·lació de semàfors de control de velocitat a la CG3, un a l’entrada de la Cortinada en sentit ascendent, i l’altre a la Clota Verda té la missió de disminuir la velocitat dels vehicles en unes zones propenses a velocitats elevades.  Es destaca que els sis semàfors de control de la velocitat instal·lats fins a l’actualitat,  tres a La Massana, dos a la recta de Sta. Coloma i dos a Canillo han donat un resultat satisfactori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada