area-reposEl Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, la licitació de la construcció de dues àrees de repòs situades a la carretera del Port d’Envalira.

Actualment, en tot el recorregut del Port d’Envalira no hi ha cap àrea de repòs que permeti fer una parada als turistes que visiten Andorra, però de forma natural els visitants s’aturen en dos punts concrets: un a l’explanada del pati de la base del COEX, al Refugi d’Envalira, i l’altre al Cap del Port d’Envalira.

Aquestes dues zones són d’interès per als turistes, en el cas del Refugi d’Envalira per les vistes que ofereix i en el cas del Cap del Port d’Envalira per l’escultura ‘Homenatge als homes que van fer possible l’obertura del Port d’Envalira’.

Així, el projecte aprovat aquest dimecres a proposta del ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, preveu actuar en els dos indrets creant zones enjardinades equipades amb zona d’aparcament, baranes de protecció, mobiliari urbà i zona de recollida de residus.

El projecte inclou els treballs d’implantació de mesures de seguretat, demolició de l’asfalt i pavimentació amb llamborda de granit, plantació d’arbrat, col·locació de baranes de protecció, construcció de murs de maçoneria, d’un pujador i de voravies, la il·luminació, la instal·lació del mobiliari urbà i la caseta per a contenidors d’escombraries i els acabats de pintura i senyalització.

La licitació es fa mitjançant concurs nacional obert amb modalitat ordinària i les propostes es poden presentar fins el dia 2 de setembre.

Foto: SFG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada