El Consell de Ministres, a proposta del titular d’Economia, Innovació i Competitivitat en funcions, Gilbert Saboya, ha aprovat el Decret pel qual s’estableix el calendari pel període de venda en rebaixes per a la temporada d’estiu 2019.

D’aquesta manera s’estipula que el període de venda en rebaixes per la temporada d’estiu 2019 s’inicia el 21 de juny i finalitza l’1 de setembre. La venda en rebaixes privades únicament pot tenir lloc durant el període comprès entre el 14 i el 20 de juny.

El ministre portaveu en funcions, Jordi Cinca, ha informat que el calendari de venda de rebaixes manté les pautes del pla estratègic del turisme de compres que ha identificat la necessitat de regular els períodes de rebaixes en el sentit de reduir la durada dels mateixos, als efectes d’assolir una major qualitat com a destí de compres. El ministre també ha afegit que aquest calendari ha estat acordat amb els comerciants.

El Decret recorda la llibertat dels comerciants d’efectuar o no la venda en rebaixes, tot i que si, decideix dur-la a terme, ho ha de fer tenint en compte les condicions establertes en la normativa vigent en matèria de comerç i durant els terminis, respectant en tot moment els drets dels consumidors i la bona fe en les relacions de consum.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada