Es fa pública una convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO)

Centre de formació professional
Uns alumnes davant del centre de formació professional. Foto: SFG

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, fa públic l’avís de la convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO) del sistema educatiu andorrà.

Podran accedir a la convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional els candidats presencials i lliures que desitgin millorar la qualificació obtinguda a la convocatòria ordinària de la prova oficial de batxillerat professional (POB PRO) del sistema educatiu andorrà i que s’hagin presentat a la convocatòria ordinària del curs escolar 2021. Els detalls de la convocatòria i els calendaris es publicaran al BOPA del pròxim 28 de juliol.

Després de la publicació dels resultats de la prova oficial de batxillerat professional de la convocatòria del mes de juny del 2021 i de l’anàlisi elaborada, es confirma l’impacte de la situació d’emergència sanitària ocasionada per la pandèmia del SARS-CoV-2. La reducció del nombre d’hores d’estades formatives a causa de la pandèmia ha tingut un impacte en el procés d’aprenentatge i en el desenvolupament de les competències tecnicoprofessionals i generals de les diverses branques de formació professional dels alumnes.

Davant d’aquesta situació excepcional, i amb la finalitat de donar una altra oportunitat als candidats de completar el seu procés formatiu per a obtenir el títol de batxillerat professional o millorar les qualificacions obtingudes a la convocatòria ordinària de la prova oficial de batxillerat professional del juny del 2021, s’ha aprovat una convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional adreçada als candidats inscrits a la convocatòria de la prova oficial de batxillerat professional del juny del 2021.

La convocatòria extraordinària de la prova oficial de batxillerat professional consisteix a fer una sèrie d’exàmens escrits, orals, pràctics i lliurar dossiers que permeten valorar de manera objectiva el grau de desenvolupament de les competències establertes en cada programa.

Els exàmens es duran a terme entre el 27 de setembre i l’1 d’octubre en horari de matí al Centre de Formació d’Adults, situat a l’Edifici de les Columnes. Els exàmens en horari de tarda es faran al Centre de Formació Professional a Sant Julià de Lòria.

Els candidats han de fer la inscripció en el període comprès entre els dies 1 i 6 de setembre del 2021, ambdós dies inclosos, al Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’Avinguda Rocafort, 21-23, AD600 Sant Julià de Lòria.

Els candidats amb necessitats educatives específiques atorgades a la convocatòria de la POB PRO del mes de juny del 2021 poden disposar de l’adequació de l’examen mitjançant l’aplicació de les mesures d’adaptació en l’elaboració de la prova oficial de batxillerat professional per a garantir les condicions d’igualtat.

L’àrea encarregada dels exàmens oficials publicarà els resultats de tots els candidats amb la qualificació d’apte, no apte, o pendent al web: www.educacio.ad i al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, el 12 d’octubre del 2021 a les 15 hores.

Deixa un comentari

TOTES LES NOTÍCIES