El Casino de Madrid acollirà el proper 29 de setembre la segona ‘Jornada sobre inversió i negocis a Andorra’, un acte promogut per les empreses S&R Estrategias Empresariales i MB Comunicación, amb el suport del Govern i el patrocini d’unaentitat financera. L’acte va dirigit a les empreses i organitzacions espanyoles interessades a aprofundir en les oportunitats que ofereix Andorra, així com als potencials inversors d’altres països.

La jornada serà inaugurada pel secretari d’Estat de Comerç del Ministeri d’Economia i Competitivitat d’Espanya, Jaime García-Legraz, i pel ministre de Finances, Jordi Cinca. La clausura anirà a càrrec de la ministra de Foment del govern espanyol, Ana Pastor. A banda, l’esdeveniment també comptarà amb la participació del ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, i del ministre d’Administració Pública, Transport i Telecomunicacions, Jordi Alcobé.

El programa preveu un torn d’intervencions, ponències i taules de debat orientades a exposar les possibilitats empresarials d’Andorra. Entre altres temes, es parlarà sobre el sistema tributari andorrà, el marc fiscal i la transcendència del nou CDI amb Espanya, la diversificació i obertura ecnòmica i casos d’èxit d’empreses espanyoles al país.

Posteriorment, es farà un dinar per facilitar el networking i les relacions entre els assistents i es clourà amb l’organització de tres taules de debat B2B: Noves tecnologies, Salud & Turisme i I+D, i Educació.

Text: ANA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada