El Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) publica aquest dimecres l’edicte pel qual es convoca un concurs públic internacional per adjudicar els treballs tècnics d’estudi i redacció del projecte i de direcció, supervisió i control de la implantació del sistema d’informació integral de l’Administració de Justícia. Amb aquest edicte es dóna el tret de sortida al projecte de modernització i informatització d’aquesta administració tal com ha assenyalat el president del Consell Superior de la Justícia, Enric Casadevall.

Casadevall ha explicat que aquest és el primer pas per realitzar ‘un treball de camp’ i que ha de servir per redactar el plec de bases del projecte definitiu, previst de cara al setembre. A més, l’empresa guanyadora serà l’encarregada de fer el seguiment i el control de qualitat de les empreses que es presentin al concurs per fer el projecte definitiu. Casadevall ha assenyalat que s’ha optat per fer primer el concurs per elaborar el plec de bases i posteriorment fer la convocatòria per al projecte definitiu, que es convocarà de cara al setembre. A més, s’ha obert a nivell internacional, ja que es considera que es tracta d’una feina molt tècnica que requereix d’uns coneixements específics.

Enric Casdevall ha explicat que espera que ‘en el pitjor dels casos’ la modernització de la Justícia es comenci al gener de l’any que ve, i ha afegit que es preveu que el procés duri uns 18 mesos. El projecte global té un pressupost d’entre 3,5 i 4 milions d’euros.

1 comentari

  1. Algú em pot dir quina formació acadèmica i universitària té aquest senyor?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada