El Departament de Joventut i Voluntariat començarà a distribuir aquesta setmana la nova Guia in-forma’t d’ensenyament i recursos juvenils 2019-2020. L’edició i la coordinació de la guia s’ha fet des del Govern d’Andorra, amb la col·laboració dels set comuns.

La Guia Informa’t 2019-2020 manté el format dels darrers anys amb tots els serveis i recursos d’interès per als joves en temes tan diversos com ara els serveis per a l’emprenedoria i l’ocupació, les ajudes a l’habitatge, els serveis de salut o les subvencions a associacions, entre d’altres.

La informació inclosa va especialment dirigida al públic d’entre 16 i 29 anys, però és també una eina de treball per a qualsevol professional que estigui en contacte amb joves. La seva missió és doble: per una banda, facilita l’orientació educativa i per l’altra tracta, promou l’actitud emprenedora i associativa dels joves garantint l’accés i l’aprofitament dels serveis comunals i nacionals que ja existeixen.

La nova Guia Informa’t es podrà trobar a tots els centres educatius, als punts joves de cada parròquia i, en general, a tots els edificis públics del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada