El Govern ha licitat les obres de nova pavimentació o reforç de les calçades de les carreteres generals, carreteres secundàries i carrers per a l’any 2013, per un import estimatiu de 4.500.000 euros. Aquesta partida és un 60% superior a la de la campanya de pavimentació 2012, quan es van destinar 2.809.520 euros en el mateix concepte.

La redacció del projecte de nova pavimentació i reforç de carreteres per l’any 2013, igual que el projecte  de l’any 2012, ha estat duta a terme per l’àrea de Pavimentació i Gestió d’Infraestructures Viaries, la qual cosa suposa un estalvi de recursos econòmics en relació als anys que era redactat per una empresa externa.

A l’estudi s’ha efectuat un inventari de l’estat del ferm de les carreteres generals, secundàries, vies urbanes i carrers, el qual ha estat determinant a l’hora de seleccionar les seccions de carretera que seran pavimentades. Pel que fa al llistat de treballs de nova pavimentació o reforç dels carrers que els comuns consideren que han de tenir un tractament en la corresponent campanya a càrrec del Govern, l’increment de la dotació pressupostària permetrà un augment dels arranjaments de les carreteres secundàries a les diferents parròquies (un 40% de la partida global de pavimentació).

Paral·lelament a aquest projecte de pavimentació global, el Govern ha licitat també els treballs de control de qualitat de la campanya per un import estimatiu de 68.000 euros, així com els treballs de direcció facultativa per un import estimatiu de 70.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada