Es declara desert el concurs de gestió del Casal de l’Esport

El consell de ministres ha decidit declarar deserta la licitació dels serveis tècnics del Casal de l’Esporr. La mateixa Secretaria d’Estat ha proposat al consell de ministres declarar-lo desert ja que només s’ha presentat una única oferta al concurs, fet que impedeix qualsevol comparatiu entre les propostes.

El Govern ha decidit igualment valorar tant l’oportunitat de convocar un nou concurs públic per mantenir externalitzat el servei com la possibilitat que sigui el mateix departament d’esports qui n’assumeixi la gestió. En aquest sentit, s’ha encarregat a la secretaria d’Estat d’Esports que realitzi els corresponents estudis de viabilitat i costos.El Casal, ubicat al pavelló poliesportiu del Govern, és un espai concebut per oferir a clubs i federacions un conjunt de serveis, amb l’objectiu de reduir els costos de gestió i buscar sinèrgies amb l’administració pública.

El Casal disposa de 23 oficines per a entitats esportives, quatre sales de reunions, dues sales de tècnics i una biblioteca. Actualment, el 85 per cent de les entitats esportives amb subvenció del Govern hi estan instal·lades, 26 federacions i tres clubs esportius, en total.

El Casal ofereix a totes les entitats que hi tenen seu els següents serveis: administratiu, comptable, d’assessorament  jurídic, de lloguer de tres vehicles, de bugaderia, de reserva de sales, de comunicats de premsa, així com la biblioteca de l’esport.

1 comentari

  1. El diari Bondia parla sobre aquesta noticia “d’irregularitats”, en el fons els iniciats saben molt be de quines “irregularitats” es tracta, llastima que tothom es tapi les vergonyes, es tracta de la gestio publica i hi hauria d’haver transparencia total sobre qui es qui (qui hi ha darrera de cada empresa que concursa publicament) massa persones en aquest pais competeixen el sector privat amb doble xarxa: poder de decisio i sou de l’administracio publica…

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES