El Consell de Ministres ha aprovat avui l’adjudicació definitiva dels treballs d’ampliació de l’Escola Andorrana de Santa Coloma. Es tracta d’una obra de gran envergadura que dotarà de el centre escolar de 1.500 m² nous de superfície total útil, i la creació de 18 aules.

Les obres també permetran ampliar la zona de patis en 800 m². D’aquesta manera, el centre educatiu estarà preparat per acollir l’increment previsible de l’alumnat, i a la vegada es millorarà les condicions dels seus espais.

Completada l’estructura nacional d’edificis educatius, que va culminar amb la posada en funcionament, el curs 2016-2017, de l’ampliació de les escoles de Canillo, i que va suposar la fi de la utilització dels mòduls prefabricats per a aules al Principat, la política del Govern se centra en la rehabilitació i la modernització de les infraestructures escolars dels centres menys actuals.

Aquest és el cas de l’Escola Andorrana de Santa Coloma. Les obres adjudicades avui es faran sobre la part de l’immoble que es troba al llarg del carrer Prat Salit. Actualment aquesta zona de l’edifici és de planta baixa, i amb els treballs s’ampliarà en alçada fins a la quarta planta de l’escola. En aquest pis també s’engrandirà el pati existent.

L’adjudicació mitjançant concurs públic nacional ha recaigut en l’empresa UTE Copsa – Locubsa per un import de 7.124.350,50 euros. El termini previst d’execució de les obres és de 28 meso. Aquestes seran d’una gran complexitat vist que s’haurà de compaginar, en la mesura del possible, l’activitat escolar normal amb el desenvolupament de l’obra.

 

El Govern adjudica la construcció del nou pati de l’escola del Pedral d’Encamp

El Govern, reunit avui en Consell de Ministres, ha aprovat l’adjudicació de la construcció del nou pati de l’escola del Pedral d’Encamp. El projecte contempla una ampliació de la zona de patis d’una superfície total de 1.167,67m2.

S’habilitarà un pati descobert de 548,02m2 i dos patis coberts de 424,2m2 i 195,45m2 respectivament.

La nova zona de patis es construirà en el terreny que el Govern va adquirir l’any al juliol de 2017 per destinar-lo a pati i/o a futures ampliacions d’aquesta escola, que acull les classes de Maternal i Primera ensenyança d’Encamp.

L’adjudicació mitjançant concurs públic nacional ha recaigut en l’empresa T.P. La Coma per un import de 575.057,20 euros. El termini previst d’execució dels treballs és de 8 setmanes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada