El Govern ha aprovat aquest dimecres, a proposta de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, la creació de dues noves titulacions de nivell de màster: el Màster en enginyeria informàtica i el Màster en gestió de negocis digitals.

El Màster en enginyeria informàtica, creat a petició de la Universitat d’Andorra (UdA), atorga les competències, habilitats i coneixements necessaris per formar professionals de perfil versàtil i adaptable a una oferta laboral cada vegada més diversa i global, a fi de dirigir i liderar projectes, equips i organitzacions del sector de les TIC.

El Màster en gestió de negocis digitals, creat a petició de la Universitat Oberta La Salle (UOLS), atorga les competències, habilitats i coneixements tant tècnics com de gestió, per formar professionals que puguin projectar, desenvolupar i gestionar negocis o àrees de negoci digitals, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.

A partir de la creació del títols oficials, les universitats elaboraran els seus plans d’estudi que hauran de complir els requisits mínims establerts en el decret de creació de la titulació corresponent. Aquests plans d’estudi hauran de ser acreditats per l’Agència de la qualitat d’ensenyament superior d’Andorra (AQUA), aprovats pel Govern i publicats al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, a fi de què esdevinguin titulacions estatals. Aquestes titulacions es podrien començar a impartir el proper curs acadèmic 2013-2014.

Les titulacions de màster són programes educatius de segon cicle universitari, d’una durada de 120 ECTS als quals s’hi accedeix amb la titulació de bàtxelor de l’Estat andorrà o titulació equivalent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada