Es crea una nova línia de transport públic pel túnel de les Dos Valires entre Encamp i la Massana

dos-valiresEl Govern ha creat una nova línia de servei regular interurbà de transport públic de passatgers que es posarà en marxa en període de prova entre el 20 de desembre i el 31 de març. Segons publica aquest dimecres el BOPA, la nova línia, anomenada línia 7, passarà pel túnel de les Dos Valires i donarà servei entre Encamp i la Massana.

El nou servei l’oferirà la Cooperativa Interurbana Andorrana i tindrà una freqüència de 30 minuts entre les 8.30 i les 11 hores i entre les 15 i les 18 hores, i d’una hora entre les 11 i les 15 hores, en els dos sentits de la marxa. Els autobusos cobriran el recorregut entre la cruïlla dels Cortals d’Encamp i el centre vila de la Massana.

D’altra banda, el BOPA també publica aquest dimecres l’augment de freqüència de la línia d’autobús entre Andorra la Vella i Soldeu durant la temporada d’hivern. En aquest sentit, fins al 31 de març entre les 8.15 i les 20.15 en sentit Soldeu, i entre les 9.15 i les 21.15 en sentit Andorra la Vella, la freqüència de pas serà cada hora.

1 comentari

  1. Bé, ara augmentarà el nombre d’usuaris, si més no hi passaran els xófers dels autobusos aquests

Comments are closed.