Es convoquen els exàmens de la prova oficial de Batxillerat professional del 12 al 20 de juny

El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, a proposta del ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, la convocatòria dels exàmens de la prova oficial de Batxillerat professional del sistema educatiu andorrà, que tindran lloc del 12 al 20 de juny.
La prova oficial de batxillerat professional consisteix en la realització d’una sèrie d’exàmens escrits, orals i pràctics que permeten valorar de manera objectiva el grau de desenvolupament de les competències establertes en cada programa.

Aquesta prova és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller professional i tenen dret a presentar-se aquells candidats del Centre de Formació Professional que hagin superat l’avaluació del centre amb una nota igual o superior a 5 punts sobre 10.
Els batxillerats professionals tenen cinc modalitats: animació socioeducativa; estètica, cosmètica i perfumeria; secretariat multilingüe; sistemes i xarxes informàtics; i activitats físiques, esportives i de lleure.

Els candidats hauran de fer la inscripció entre el 23 de març i 21 d’abril al servei de Tràmits del Govern, mentre que els exàmens tindran lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall.

El Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior publicarà, el dia 23 de juny del 2017, a les 12 hores, al tauler d’anuncis del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i al lloc web del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, www.educacio.ad, els números de passaport o els del document oficial d’identitat dels candidats declarats “aptes”, “no aptes” i dels candidats declarats “pendents”, que poden accedir a les proves de recuperació. El mateix 23 de juny, a les 13 hores, tots els candidats podran recollir les qualificacions obtingudes al Centre de Formació Professional d’Aixovall.