La prova oficial de Batxillerat (POB) del sistema educatiu andorrà per als candidats lliures, que van iniciar el procés d’obtenció del títol de batxiller abans de setembre del 2017, es desenvoluparà del 6 de maig a l’Escola Andorrana de Batxillerat d’Andorra la Vella.

La prova s’estructura en tres blocs formats per un conjunt d’exàmens, en funció de la modalitat de batxillerat cursada. Els resultats es faran públics el pròxim 20 de maig, a les 12 hores, al tauler d’anuncis del Ministeri encarregat de l’educació i al lloc web www.educacio.ad. L’endemà, també es podran recollir a la seu de la cartera d’Educació i Ensenyament Superior.

Els candidats han de formalitzar la inscripció en el període comprès entre el 28 de març i el 3 d’abril, ambdós dies inclosos, al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern.

D’altra banda, els exàmens de batxillerat (BAT) per a candidats lliures del sistema andorrà que van iniciar el procés d’obtenció del títol de batxiller abans de setembre del 2017, tindran lloc el 4 i el 5 d’abril, en funció de la modalitat a què correspongui: científic i tecnològic, i econòmic i social. Tots els exàmens es faran a l’Escola Andorrana de batxillerat d’Andorra la Vella.

Les persones interessades a presentar-se a les proves s’hi poden inscriure al Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern del 28 de març al 3 d’abril, ambdós dies inclosos.

Els resultats dels exàmens s’exposaran al tauler d’anuncis de l’Escola Andorrana de batxillerat el 12 d’abril a partir de les 12 hores i els candidats també podran recollir les qualificacions obtingudes al mateix centre d’ensenyament.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada