El Govern ha aprovat en la sessió celebrada aquest dimecres l’obertura de la convocatòria per atorgar els ajuts a l’habitatge de lloguer corresponents a  l’exercici 2015. La convocatòria inclou les subvencions periòdiques a l’habitatge de lloguer, els crèdits a l’emancipació i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer per a l’any 2015.

L’import global és superior a l’exercici anterior. El Departament d’Habitatge ha tingut present que el 2014 tot i que la dotació inicial era d’1,3 milions d’euros es va ampliar fins als 1,5 milions per donar resposta a totes les peticions rebudes.

Concretament, l’import reservat per la subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer és de 1.533.004 euros, mentre que la partida per subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer fora de termini és de 23.345 euros, els crèdits a l’emancipació compten amb una partida de 24.000 euros i els crèdits per accedir a un habitatge de lloguer estan pressupostats amb 16.000 euros.

Les persones interessades han de complir el que estableix el Reglament d’ajuts a l’habitatge de lloguer i adreçar-se al Servei de Tràmits del Govern o als diversos serveis de tràmits dels comuns.

La data límit per realitzar les sol·licituds de subvencions periòdiques a l’habitatge de lloguer és el 29 de maig, mentre que els mesos subvencionats en aquesta convocatòria són del setembre del 2014 a l’agost del 2015, ambdós inclosos.

Les sol·licituds de crèdits a l’emancipació i de crèdits per accedir a un habitatge de lloguer es poden presentar durant els dotze mesos subvencionats o fins que s’exhaureixi la disponibilitat econòmica, situació que dóna lloc a la finalització del període de demanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada