EL Consell de Ministres, a proposta de la titular d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla, ha aprovat l’obertura de la convocatòria dels ajuts a l’estudi d’ensenyament superior per al curs 2019-2020. L’Edicte es publicarà al BOPA el dimecres 7 d’agost del 2019.

Els ajuts van destinats a estudiants de formació professional superior i a estudiants de primer i segon cicles universitaris que cursin els estudis a Andorra, a l’estranger o a distància.

Els criteris per obtenir l’ajut passen per cursar estudis oficials i assolir els criteris acadèmics, entrar dins dels llindars econòmics i superar la puntuació mínima establerta de béns patrimonials

El període de lliurament de sol·licituds comença el dimecres dia 26 d’agost del 2019 i finalitza el divendres 27 de setembre del 2019.

Les sol·licituds es poden obtenir al Servei de Tràmits del Govern o als serveis de Tràmits dels comuns o descarregar-les a les adreces web: tramits.ad o ensenyamentsuperior.ad.

Per a més informació cal adreçar-se a la Unitat d’Ajuts a l’Estudi del Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, al telèfon 743 300 o a l’adreça electrònica ajutsestudi@govern.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada