El Consell de Ministres ha aprovat, aquest dimecres, a proposta de la ministra de Funció Pública i Reforma de l’Administració, Eva Descarrega, la convocatòria de les primeres 20 places de la planificació biennal de cobertura de places amb agents de l’administració de caràcter indefinit.

El Govern es va comprometre, a principis d’aquesta legislatura a reduir significativament el nombre de personal eventual a l’Administració, que ha assolit un màxim significatiu i amb un gran nombre de treballadors eventuals amb molta antiguitat.

El Departament de Funció Pública ha treballat els darrers mesos, juntament amb els diferents departaments de l’Administració, per valorar les necessitats de cobertura de places, tenint en compte l’estratègia i les prioritats del Govern. Així, amb la voluntat de dur a terme aquest procés de forma ordenada s’ha elaborat una planificació biennal de cobertura de places vacants i de nova creació, que s’actualitzarà cada trimestre.

Aquesta planificació, que afecta a la cobertura de més de 200 places, va ser comunicada a tot el personal de l’Administració, perquè tots els treballadors coneguin quines places es convocaran durant aquest any i el 2019, així com en quin període tindrà lloc la convocatòria del procés de selecció que els pugui afectar. La voluntat del Govern és de facilitar la màxima planificació als treballadors perquè puguin preparar les seves candidatures si estan interessats en alguna de les places que es convocaran.

En el marc d’aquesta planificació, aquest dimecres s’ha aprovat la convocatòria de les primeres 20 places, que es distribueixen en: 3 tècnics administratius del Departament d’Ocupació i Treball, 4 educadors socials, 2 monitors, un treballador social, un tècnic d’atenció social del Departament d’Afers Socials, un lletrat d’Interior, un tècnic de meteorologia de l’Oficina de l’Energia i Canvi Climàtic, un administratiu del Departament d’Ensenyament Superior, Recerca i Ajuts a l’Estudi, un administratiu del Servei de Tràmits, 4 tècnics d’Afers Exteriors i un tècnic d’Afers Exteriors de perfil jurista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada