El Govern ha aprovat, en la sessió del dia 28 de gener del 2015, l’obertura de la convocatòria per optar a una beca per participar en el curs Estudi dels instituts dels Estats Units d’Amèrica per a estudiants amb capacitats de lideratge durant l’estiu del 2015.

Aquesta beca l’ofereixen conjuntament el Govern d’Andorra i el Govern dels Estats Units d’Amèrica.

El curs és una formació intensiva de cinc setmanes de l’àmbit de la civilització contemporània dels Estats Units. El seu propòsit immediat és millorar el coneixement dels Estats Units d’Amèrica tot reforçant les capacitats de lideratge dels estudiants.

La beca està destinada als estudiants d’ensenyament superior en l’àmbit de les ciències naturals i les ciències socials que encara no hagin acabat el primer cicle d’estudis universitaris.

La voluntat del Govern d’Andorra és afavorir la cooperació acadèmica per potenciar els intercanvis entre estudiants i facilitar, així, la mobilitat dels andorrans.

Les sol·licituds s’han de presentar al Ministeri d’Educació i Joventut abans del 18 de març del 2015.

Per a més informació podeu contactar el Ministeri d’Educació i Joventut (Av. Rocafort 21-23, AD600, Sant Julià de Lòria) al  telèfon +376 743 300, o al correu electrònic: esuperior.gov@andorra.ad, o bé al web: www.ensenyamentsuperior.ad.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada