El Govern ha aprovat, a proposta de la ministra d’Educació i Joventut, Roser Suñé, la convocatòria d’un concurs nacional per contractar empreses de transport públic de passatgers per carretera per a la realització del servei del transport escolar dels alumnes dels nivells de maternal i fins al postobligatori inscrits en un centre públic del país, excepte els alumnes que siguin beneficiaris del Bus Lliure. L’edicte serà publicat al BOPA del pròxim dimecres 15 de maig.

Més enllà del criteri econòmic, els aspectes relatius a la seguretat dels vehicles que presten aquest servei han estat sempre un factor prioritari a l’hora d’adjudicar els serveis. En aquest sentit, el ministeri d’Educació i Joventut s’avança a la modificació del codi de circulació amb mesures com el fet de privilegiar els vehicles equipats amb cinturó de seguretat o exigir la flota de vehicles més nous.

El servei de transport escolar està permanentment en contacte amb el servei de planificació i gestió del transport, que depèn del Departament d’economia, així com amb l’Associació de Transportistes d’Andorra, per recollir i implementar les accions més convenients a fi de garantir l’acompliment del marc legal vigent.

A data d’avui, Govern no ha registrat cap incidència que motivi l’obertura d’un expedient sancionador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada