El Govern ha aprovat la convocatòria d’un concurs d’idees nacional per tal de seleccionar un professional de l’arquitectura per la redacció del projecte i direcció de les obres de la construcció de la nova Seu de la Justícia. Aquesta infraestructura es trobarà ubicada a la unitat d’actuació del Prat del Rull d’Andorra la Vella, concretament a la Baixada del Molí núm. 2.

La superfície aproximada d’aquesta parcel·la és d’uns 2.600 m2 i quedarà totalment urbanitzada amb l’execució dels vials en tot el seu perímetre, una actuació que és prevista realitzar properament. Les propostes dels professionals de l’arquitectura s’hauran d’ajustar al programa funcional que podran obtenir a través del Plec de bases.

El guanyador del concurs rebrà un premi de 20.000 euros i, en el cas que el Govern ho consideri oportú, també podrà ser el responsable de la redacció del projecte i direcció d’obres. En aquest cas la quantitat abonada en concepte de premi es restarà dels honoraris corresponents a la redacció del projecte.

El concurs també inclou un segon i tercer premi de 10.000 i 5.000 euros, respectivament, que reconeixeran també la tasca dels professionals que concursin i que presentin uns projectes mereixedors d’aquesta consideració.

La data límit per presentar els projectes serà el pròxim 17 de novembre .

El passat mes de juny, el Govern ja va licitar la urbanització dels terrenys de la futura Seu de la Justícia. El projecte d’urbanització s’emmarca en el conveni de col·laboració entre el Consell General, el Govern i el Comú d’Andorra la Vella, que preveu que l’administració general es faci càrrec dels vials adjacents a la parcel·la cedida pel comú.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada