El Govern ha aprovat en la seva sessió d’avui la convocatòria per accedir a dues habitacions individuals a la Ciutat Internacional Universitària de París, 19 boulevard Jourdan, 75690 París Cedex 14, durant el curs acadèmic 2014-2015.

Aquestes habitacions estan destinades a estudiants o estadants, ja siguin andorrans o residents legalment establerts al Principat d’Andorra, que estiguin inscrits en un centre d’ensenyament superior o en una universitat de les acadèmies de París, Créteil o Versailles.

L’ordre de preferència per a l’atribució de les habitacions és el següent: En primer lloc es tindran en compte les sol·licituds dels estudiants de màster, doctorat i postdoctorat; en segon lloc, les sol·licituds dels estudiants de primer cicle, i finalment, les dels estadants. Totes les sol·licituds seran avaluades per una comissió tècnica d’acord amb el criteri de mèrits acadèmics.

La CIUP fixa els preus cada curs acadèmic; a títol indicatiu, el preu mensual durant l’any acadèmic 2013-2014 ha estat de 550€.

El termini de presentació de les sol·licituds i de la documentació necessària per optar l’allotjament s’inicia l’endemà de la publicació de l’edicte al BOPA i es tanca el dia 17 de juny del 2014. L’imprès de sol·licitud està a disposició de les persones interessades al Ministeri d’Educació i Joventut, al web del Servei de Tràmits: http://www.tramits.ad o al web d’Ensenyament Superior: http://www.ensenyamentsuperior.ad.

Els estudiants podran renovar, prèvia sol·licitud, la seva estada dos anys més, sempre que el rendiment acadèmic sigui satisfactori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada