collegeEl  Consell de Ministres ha aprovat avui l’obertura de la convocatòria de la beca Collège d’Europe per al curs acadèmic 2017-2018, que dóna continuïtat a la política del Govern de promoure les beques d’excel·lència acadèmica i els estudis europeus.

Des de l’any 1998, el Govern d’Andorra convoca anualment la beca Collège d’Europe destinada a estudiants de màster en el marc de l’acord que el Govern té amb aquest centre educatiu.

El Collège d’Europe és una institució d’ensenyament superior de renom situada a Bruges (Bèlgica) que ofereix estudis de màster en l’àmbit de la política, la diplomàcia, el dret i l’economia de la Unió Europea.

Les persones que estiguin interessades i que compleixin els requisits d’admissió publicats al web www.coleurope.eu poden presentar la seva sol·licitud degudament formalitzada i acompanyada dels documents requerits al Collège d’Europe i al Ministeri d’Educació i al Ensenyament Superior abans del 18 de gener del 2017.

La beca és d’un import de 24.000€ que compren matrícula, allotjament i manutenció.

El període per presentar la sol·licitud comença l’endemà de publicar al BOPA la convocatòria i finalitza el 18 de gener del 2017.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar al Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior, situat a l’edifici El Molí, av. Rocafort, 21-23, a Sant Julià de Lòria, A/e: ensenyament_superior@govern.ad. Telèfon: + 376 743 300 i Fax: + 376 743 310.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada