El Ministeri de Turisme i Comerç ha traslladat al Consell de Ministres l’avís de la convocatòria del curs preparatori i l’examen d’aptitud per a l’exercici de l’activitat professional d’agent de patents. El curs preparatori es realitzarà els dies 6, 7, 8 i 9 d’octubre del 2015, i l’examen d’aptitud el dia 10 de novembre del 2015.

Aquesta convocatòria es fa després que el passat 15 de juliol el Consell de Ministres aprovés el Reglament d’execució de la Llei de Patents, que entre altres qüestions regula el règim jurídic dels agents de patents i els requisits d’accés a la professió.

Les persones que estiguin interessades en exercir com a agents de patents han de presentar la sol•licitud al Servei de Tràmits del Govern, i complir els requisits establerts. Entre d’altres, han de disposar d’una titulació universitària oficial i reconeguda a Andorra o ser mandataris acreditats, han de tenir la nacionalitat andorrana o la residència permanent i efectiva al Principat i no poden ser funcionaris o assalariats de qualsevol organisme oficial.

Els candidats que reuneixin els requisits de la convocatòria podran assistir a una edició del curs preparatori, que es realitzarà d’acord amb el temari que s’inclourà en les bases de la convocatòria. Tanmateix, els candidats tindran dret a presentar-se a l’examen d’aptitud, que constarà de proves teòriques i practiques.

Els candidats que no superin l’examen d’aptitud en una primera convocatòria, tindran dret a presentar-se a l’examen en la següent convocatòria.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada