El Servei de Política Lingü.stica del Govern (SPL) i l’Associació Ull-Nu posen en marxa el cinquè Concurs de curtmetratges RECcrea, un projecte de dinamització adreçat als estudiants de tercer i quart de segona ensenyança per promoure la creativitat audiovisual en català.

Els curtmetratges han de ser en llengua catalana, de temàtica lliure, i no poden durar més de vuit minuts (les bases completes es poden consultar al web www.catala.ad. El termini per lliurar els originals a l’SPL s’acaba el 12 d’abril del2019.

El RECcrea inclou dos fases formatives a les aules. La setmana del 19 al 23 de novembre el guionista Albert Galindo explicarà què és i com es crea un guió i al llarg del curs tindran lloc les sessions sobre l’elaboració dels curtmetratges a càrrec de l’Associació Ull-Nu, que també oferirà assessorament pel que fa a la direcció d’actors i la supervisió del treball audiovisual.

Els tres primers classificats rebran vals de compra per a Pyrénées Andorra (700, 500 i 300 euros, respectivament) i els seus curts s’emetran a Andorra Televisió. A més, tots els finalistes rebran un diploma acreditatiu i un obsequi.

En la quarta edició del concurs es van presentar 22 treballs, en què van participar 66 alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada