L’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques del Govern d’Andorra ha fet públiques les bases del premi Pirene de Periodisme interpirinenc.

S’hi poden presentar els treballs periodístics (de premsa, ràdio o televisió) que hagin estat publicats o difosos entre l’1 de juliol de 2015 i el 30 de juny de 2016, que facin referència a qualsevol aspecte relacionat amb els Pirineus.

El jurat podrà excepcionalment prendre en consideració, amb el consentiment previ dels seus autors, treballs en qualsevol modalitat del premi que en la seva opinió s’adiguin a l’esperit del premi, encara que no hagin estat presentats.

La dotació del vint-i-unè premi Pirene és de 6.000 euros aportats pel Govern d’Andorra, dels quals 3.000 euros seran per a un reportatge de ràdio o de televisió i 3.000 euros per a un reportatge de premsa escrita.

Els treballs aspirants junt amb el formulari d’inscripció s’han de presentar abans del 31 d’octubre del 2016 a la Biblioteca Pública del Govern, Ed. Prada Casadet, AD500 Andorra la Vella, Principat d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada