El Govern ha aprovat avui el projecte de creació de 2 nous trams de carril bici a la xarxa viària del país, en concret a la CG1 al seu pas per Sant Julià de Lòria. El primer tram afecta els punts quilomètrics 9.7 i 10.620 que van des dels magatzems Punt de Trobada fins a la rotonda d’accés a l’EDAR sud. El segon tram va des de la plaça Laurèdia fins la rotonda del riu d’Aubinyà en sentit descendent. En els 2 casos les obres serviran també per realitzar l’adaptació dels vorals de la carretera.

El primer tram s’ha adjudicat a PROGEC, SA per un i import de 599.782,03 euros. El termini d’execució dels treballs és de 6 mesos i mig. El segon tram s’ha adjudicat a Construccions Modernes,SA, per un import de 76.458,64 euros. En aquest cas el termini d’execució és de 6 setmanes.

Les adjudicacions d’avui se sumen a les realitzades pel Govern recentment tant a la CG2 i CG3 i s’emmarquen en la política de creació de carrils bici iniciada per l’executiu. Des del Ministeri d’Ordenament Territorial es considera prioritari els trams adjudicats avui ja que és la zona cicloturista més transitada del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada