Andorra disposarà en dos o tres anys d’un nou centre comercial. Estarà ubicat a l’aparcament del Fener i transformarà la zona comercial del Fener Boulevard. La voluntat dels propietaris del terreny, i també de les associacions de comerciants d’aquesta zona, és que aquesta nova infraestructura millori la imatge del comerç fora del Principat.
Entre el 2019 i el 2020 a l’aparcament del Fener s’hi aixecarà un nou centre comercial. Així ho ha confirmat la societat propietària, Germans Babot Pla. Amb aquest nou espai comercial s’espera que hi hagi una promoció del comer´fora de les fronteres.

El projecte tindria una o dues plantes i s´hi ubicarien diverses botigues. Una distribució de l´espai que s´assimilaria al del centre comercial català La Roca Village.

Els responsables esperen que el projecte millori la competitivitat del comerç a l’exterior. Joan Babot, president de l´Associació de Comerciants de Prada Ramon i Maria Pla, ha explicat que “la voluntat de la família és fer un centre comercial ampli, lluminós i amb moltes places d’aparcament, que afavorirà la zona”.

En aquest terreny ara hi ha l´aparcament comunal del Fener amb unes 350 places. El nou edifici tindria també una zona d’estacionament cobert que permetria doblar aquesta capacitat.

Des del comú, la cònsol Conxita Marsol celebra la iniciativa i espera consolidar les zones d’aparcament perquè aquest projecte no afecti l’estacionament a la parròquia. Per la mandatària comunal, el projecte significa “més places i més inversió privada, que és el que el comú buscava i està treballant des de fa temps amb la campanya per potenciar la construcció d’aparcaments”.

La societat propietària dels terrenys ha enviat una carta als comerços del carrer Na Maria Pla per informar-los de la intenció de construir aquest centre comercial. Els propietaris han assegurat que els botiguers tindran prioritat per incloure els negocis en el nou projecte.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada