Es constitueix una plataforma ciutadana contra l’heliport al Roc del Patapou

Un grup de ciutadans contraris a la ubicació de l’heliport al Roc del Patapou s’han unit en una plataforma ciutadana per informar sobre els inconvenients d’aquesta ubicació i plantejar les accions a emprendre per aturar el projecte. La plataforma No a l’heliport al Patapou ha convocat una reunió informativa oberta a tothom per al proper dimecres 20 de juny a les 19 hores al Centre Cultural la Llacuna de la capital.

Segons ha informat la plataforma ciutadana mitjançant un comunicat de premsa, la voluntat és informar sobre aquest posicionament contrari a la construcció de l’heliport nacional al Roc del Patapou. Així, a la reunió prevista per dimecres es plantejaran les possibles accions a emprendre per aturar el projecte. El portaveu d’aquesta plataforma és Isidre Bartumeu.

Aquesta iniciativa sorgeix després que el Govern hagi reiterat la seva voluntat de tirar endavant el projecte que es va adjudicar el passat 6 de juny, i després que el Comú d’Andorra la Vella hagi manifestat, també reiteradament, que no està d’acord amb aquesta ubicació per motius, principalment, de risc.

3 comentaris

 1. El Ministre d’ordenament territorial i d’economia, canillenc, Jordi Alcobé té
  un greu trastorn de megalomania que
  necessitaria un ingrés amb helicòpter a
  la planta quarta de l’hospital per descansar
  i recupererar la seva salut mental.
  Jacob
  Comerç C/ de la Llacuna

 2. Fem tard muntant plataformes…n’hauriem hagut de constituir ja fa algun any, contra tunels, rotondes, macro edificis, super vials etc etc…pero ningú ha dit res, tenim el país hipotecat, i els espavilats de turno amagats i més forrats que mai…Ara l’heliport tampoc ens salvarà del mal en el que estem inmersos, està clar…però estic convençut que si en lloc de construir-se sobre “beverly hills” es construís en una obaga qualsevol aquí ningú es queixaria…de projectes com aquest n’hi ha uns quants sobre la taula (cars de pressupost i de poc servei per la realitat actual del país). El problema som la ciutadania en general, que passem de la història avorrits i deixem fer als “qui en saben molt?” (de casa o extrangers) o estem cohibits i callem tots per por a represàlies…amb diners o sense acabaran fent el que vulguin, com no ho se, però sempre amb la mateixa directriu, la de “fart jo fart tothom”, ja pagaran els que vinguin després…o algún xino, rus o jeque àrab de caire romàntic i filantròpic…qui sap!?

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES