taula-infanciaAvui s’ha celebrat  a Tremp la primera sessió del ple de la taula territorial d’infància de l’Alt Pirineu i Aran que ha estat presidida pel delegat del Govern a l’Alt Pirineu i Aran, Albert Alins, i la directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i vicepresidenta de la Taula Nacional de la Infància de Catalunya, Mercè Santmartí.
 
La directora general de la DGAIA ha explicat que “les taules territorials tenen com a funció principal coordinar, impulsar i promoure les polítiques d’infància arreu del territori mitjançant la participació de les administracions i institucions implicades”. Santmartí ha recordat que la taula territorial d’infància de l’Alt Pirineu i Aran s’inscriu dins la Taula Nacional, constituïda l’any passat, i que desplega els eixos del Pla d’atenció integral a la infància i l’adolescència. La directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència també ha destacat que“amb actes com els d’avui es fa palès el compromís adquirit pel Departament de Benestar Social i Família de desplegar durant els propers mesos les taules territorials d’infància arreu de Catalunya”.
 
Les taules territorials d’infància estan integrades pels següents òrgans:
 
·        El Ple. Format per la presidència, exercida pel delegat del Govern de la Generalitat al corresponent territori; la vicepresidència, exercida per la persona titular de la Direcció de Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família en l’àmbit territorial corresponent, la secretaria i les vocalies.
·        La comissió tècnica
·        Els grups de treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada