Es constitueix la Plataforma de Ciutadans Compromesos

Ahir la nit, a un hotel de Sispony, es van reunir un nombrós grup de persones simpatitzants de la candidatura de Ciutadans Compromesos de La Massana que va concòrrer les darreres eleccions comunals.

En aquesta reunió, els actuals membres de la majoria comunal de la Massana, van exposar les principals linies de treball que ja s’han començat a dur a terme.

Acte seguit, i després d’una llarga deliberació, es va acordar constituir la Plataforma de Ciutadans Compromesos. Aquesta plataforma ha de recollir les diferents sensibilitats de les persones que ja integren el grup, així com, totes les inquietuts que els ciutadans de la Massana han anat exposant durant els darrers mesos, per tal poder crear un entorn de debat i opinió ampli on tots els ciutadans de la Massana hi són convidats.

A tal efecte, ja s’ha nomenat una junta gestora, formada per Josep Maria Camp, Chantal Roca, Olga Molné i Carles Naudi ( portaveu) que te com a mandat preparar un règim de funcionament intern, i preparar les eleccions per a una junta definitiva.

La propera reunió de la plataforma tindrà lloc a finals de febrer i tots els ciutadans de la massana simpatitzants d’aquest grup hi són convidats.

Text: CC

Foto: Arxiu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *