El cap de Govern, Antoni Martí, ha encapçalat la primera reunió del Patronat de la Fundació Andorra 2021 que organitzarà els Jocs dels Petits Estats d’Europa que acollirà Andorra en un parell d’anys. En la reunió també ha participat la titular d’Esports, Olga Gelabert, el representant dels comuns, Marc Pons, i els representants del COA, Jaume Martí i Jordi Cerqueda. També han estat presents, per part del COA, Josep Besolí i el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Beal.

En aquesta primera trobada s’ha encarregat als diferents organismes de nomenar els seus representants dins el Comitè Organitzador. D’aquesta manera, s’ha formalitzat la figura del secretari de la Fundació, que recau en Jordi Cerqueda, així com el director dels Jocs dels Petits Estats d’Europa a Andorra 2021, càrrec que ostentarà Josep Besolí.

Aquesta primera trobada de treball dóna el tret de sortida a totes les accions que s’han de dur a terme per tal que Andorra aculli aquest esdeveniment esportiu el 2021, tant des de l’àmbit logístic com organitzatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada