Es completa la reorganització dels passos de vianants de l’Avinguda Sant Antoni

El pla de seguretat vial, elaborat conjuntament entre el departament de Mobilitat i el comú de la Massana, fixa l’eliminació d’alguns passos de vianants i la creació de nous punts. “Amb la nova redistribució es pretén guanyar en seguretat per als vianants i també millorar a nivell de circulació, evitant al màxim les retencions”, afirma la consellera de Via Pública, Sandra Bonet, que assegura que “s’han eliminat alguns passos per motius tècnics i seguint les directrius del pla de mobilitat, ja que es tractava de punts en què els conductors es podien enlluernar pel ressol o que no tenien la visibilitat adequada”.

De moment s’ha completat la reorganització dels diferents punts de l’Avinguda Sant Antoni i en els pròxims dies es treballarà a les avingudes del Ravell i del Través. Un cop completats els treballs, la carretera massanenca passarà de tenir 30 passos de vianants a tenir-ne 24. En total s’han esborrat 11 passos, se n’han creat 5 de nous i se n’han conservat 19.

La consellera assegura que el pla de seguretat es traslladarà també als diferents pobles “ja que volem la màxima seguretat a tota la parròquia”.“Esperem que els ciutadans entenguin que els canvis són per millorar en seguretat”, afirma Bonet. “Quan hi ha modificacions, de vegades cal temps per acostumar-s’hi ja que haurem de tenir en compte els nous punts per travessar, però volem transmetre que amb aquesta acció tenim un poble molt més segur”.

Un altre punt que inclou el pla és la instal•lació de semàfors a les tres entrades de la Massana, una acció que anirà a càrrec del Govern i que es tirarà endavant durant els pròxims mesos.

(Foto: Comú de la Massana)

Peu de foto: La consellera de Via Pública, Sandra Bonet, i el cap de Circulació, Lluís Reñé, revisen sobre el terreny els canvis pla de seguretat vial. El pas de vianants que surt a la imatge és nou i s’han eliminat just el d’abans i el de després.

 

 

1 comentari

  1. Ja era hora!!!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES