Aquest dimecres ja s’ha començat a distribuir el llibret oficial de la Festa Major 2017 de la Seu d’Urgell. Els exemplars es reparteixen entre el centenar d’empreses col·laboradores i també, per al públic general i fins a exhaurir existències, a l’oficina de Turisme Seu, a la planta baixa de l’Espai Ermengol, i a l’oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell.

La regidora de Festes de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, ha destacat que “la suma d’esforços, entusiasme i il·lusió ens permet oferir a la ciutat un llibret amb un programa d’actes atractiu, divers i fidel a les nostres arrels i tradicions”. A l’interior de la publicació, editada per l’empresa local Formes, s’hi pot trobar el programa complet d’actes i informació detallada sobre alguns dels seus protagonistes, juntament amb la salutació de l’alcalde, articles relacionats amb l’esdeveniment i imatges d’anteriors edicions.

Paral·lelament, Iscla ha avançat que al llarg de la setmana vinent l’Ajuntament de la Seu distribuirà a totes les llars del municipi el programa de butxaca de la Festa Major, amb un format més pràctic i que permet consultar en tot moment la totalitat dels actes previstos mentre es gaudeix de la festa al carrer.

El programa també es publicarà els propers dies al web de la Festa Major, que també actualitzarà informació a través dels perfils de Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Google+. L’etiqueta de l’esdeveniment és #fmlaseu.

De la seva part, RàdioSeu, emissora oficial de la Festa Major, ja iniciarà la seva programació especial el proper dilluns 21 d’agost, amb entrevistes cada migdia al programa ‘Carretera i Manta’ i l’última hora als informatius (107.2 FM); i al llarg de tots els dies de celebració oferirà programació en directe, amb la retransmissió d’actes com el Pregó i informació constant a través dels perfils de l’emissora a les xarxes socials la seva pàgina web, des d’on també es pot escoltar l’emissió en directe i recuperar entrevistes ‘A la carta’.

Cal recordar que el gruix d’actes de la Festa Major de la Seu seran entre el 25 i el 29 d’agost –de divendres a dimarts-, però que els dies previs ja hi haurà algunes activitats vinculades a la celebració, com ara l’inici dels assaigs del Ball Cerdà (a partir de dilluns dia 21) o bé el Teatre de Festa Major (dijous dia 24), entre d’altres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada