La Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP) ha organitzat una proposta d’idees per a la redacció d’un projecte LIFE sobre canvi climàtic al Pirineu. El formulari de la proposta s’ha d’enviar abans del 3 de setembre a info_opcc@ctp.org.

Les propostes s’han d’enviar abans del 3 de setembre. Les idees han d’estar relacionades amb l’adaptació, impactes i vulnerabilitat en l’àmbit del canvi climàtic. L’objectiu és donar suport a iniciatives ambientals i identificar i atreure talent cap al sector ambiental, segons ha informat el Govern de Navarra en una nota.

La proposta d’idees està oberta a suggeriments procedents d’Espanya, França i Andorra. Els projectes han de complir les següents condicions: presentar el formulari degudament emplenat; enviar tots els documents tant en francès com en espanyol; trametre els expedients al Consorci de la CTP abans del 3 de setembre; basar-se en la cooperació transfronterera; contemplar la totalitat del Pirineu; afavorir la conservació de la natura i el medi ambient, i estar relacionat amb l’adaptació en l’àmbit del canvi climàtic i ser coneixedor del territori. Els autors han de ser majors d’edat.

Per a la selecció de candidatures es tindran en compte els següents criteris: la qualitat de l’expedient; el caràcter innovador de la iniciativa; el foment de la sostenibilitat ambiental; la transversalitat del projecte en el territori de la CTP; l’interès de la iniciativa per al medi ambient i el territori involucrat; la viabilitat i sostenibilitat de la iniciativa a llarg termini, més enllà de la seva fase d’implantació; els interessos i possibilitats de transferibilitat de la iniciativa a major escala o a altres territoris.

Altres factors seran la qualitat i el valor afegit de la cooperació entre els col·laboradors; l’interès de la cooperació a favor dels territoris i del medi ambient de cara a l’objectiu perseguit; les aportacions i impactes de la iniciativa per a la consolidació de la cooperació transfronterera, i el seguiment i avaluació del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada