Èric Rodríguez Barceló guanya el concurs per al segell de Nadal 2012 de Correus Espanyols

El Ministeri de Cultura, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Joventut i Correus Espanyols, ha atorgat aquest matí el premi de la primera edició del concurs per al segell de Nadal de Correus Espanyols d’Andorra 2012. A la iniciativa han participat els alumnes dels centres escolars que cursen batxillerat artístic (Escola Andorrana) i s’ha concebut com una activitat acadèmica. Les obres podien realitzar-se en qualsevol tècnica plàstica (collage, cera, aquarel·la, gravat…) i el tema del segell era obligatòriament nadalenc.

S’han presentat al concurs 23 originals, entre els quals l’alumne guanyador ha estat Èric Rodríguez Barceló, amb l’obra titulada La revetlla de Nadal. Aquest primer premi consisteix en un full complet dels segells, on figurarà el nom de l’autor, que s’entregaran al guanyador un cop el segell s’hagi publicat, així com una tauleta tàctil. Els finalistes han estat Àstrd Janer Moreno, amb La llum dels records, i Ana Carina Franco Caçador, amb El fred de Nadal.

Les entitats que hi intervenen (ministeris de Cultura i Educació i Joventut, i Correus Espanyols) han mostrat la seva voluntat de donar continuïtat al concurs com una oportunitat per als alumnes del batxillerat artístic d’aplicar les tècniques artístiques que han après a les aules, experimentant noves aplicacions i aportant creativitat i novetat per combinar funcionalitat i aprenentatge.

L’emissió del segell el proper mes de novembre forma part de la temporada d’emissions filatèliques que anualment publica Correus Espanyols al Principat d’Andorra.

(Foto: S.F.G.)

TOTES LES NOTÍCIES