carrer-majorERC la Seu ha presentat una moció al ple municipal que se celebrarà el proper dilluns 7 de setembre on proposa el canvi de sentit de circulació del carrer Major.

La formació, considera que amb l’actual sentit de circulació es dificulta l’aparcament, ja que s’allunya als vehicles del pàrquing de Doctor Peiró així com també es contribueix a congestionar el trànsit al centre de la ciutat.

Aquesta mesura pot contribuir a dinamitzar el principal carrer comercial de la ciutat, així com facilitar l’accés dels visitants al nucli històric i millorar la mobilitat a la zona del Passeig Joan Brudieu, la Plaça Catalunya i el carrer Sant Ot.

ERC la Seu s’ha reunit amb diversos veïns i comerciants de la zona afectada i aquests s’han mostrat totalment a favor de la mesura.

MOCIÓ PEL CANVI DE SENTIT DE CIRCULACIÓ AL CARRER MAJOR

El regidors del grup municipal d´ Esquerra Republicana de Catalunya, Francesc Viaplana, Berta Vidal i Xavier Munt, presenten al plenari la següent proposta d´acord:

Atès que el Carrer Major és el principal carrer comercial de la Seu d’Urgell i eix del centre històric, i la voluntat de l’Ajuntament és justament dinamitzar aquest sector de la ciutat.

Atès que l’actual sentit de circulació implica que els vehicles que hi circulen i no hi troben aparcament, hagin de donar una gran volta a la Seu per anar a l’aparcament del Doctor Peiró, sent aquest el més gran aparcament i lògic per accedir al centre històric.

Atès que actualment els vehicles provinents del Carrer Major col·laboren a congestionar el trànsit al centre de la ciutat, concretament a la Plaça Catalunya i al Carrer de Sant Ot.

Atès que si el sentit de circulació del carrer Major fos cap al nord, milloraria l’accés al centre històric i faria més racional l’accés a l’aparcament del Doctor Peiró

Proposem al Ple que acordi el següent:

Invertir el sentit de circulació del Carrer Major, fent que l’accés a aquet carrer sigui a través del Carrer de Lluís de Sabater

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada