ERC la Seu satisfeta amb l’actuació realitzada a la baixada del camí de la Palanca

 

El passat 12 d’octubre, ERC la Seu vam organitzar una jornada de treball en la que vam netejar la vorera nord de la baixada del camí de la Palanca.

Uns mesos més tard, un acord entre Ajuntament i Diputació de Lleida ha fet possible el seu arranjament complert amb la pavimentació del terreny.

ERC s’ha mostrat molt satisfeta del resultat, i creu que la seva actuació va contribuir a fer visible la necessitat de millora de la zona.

Segons el partit, actuacions populars com aquesta, duta a terme per un grup de voluntaris, poden provocar que les institucions prenguin el compromís que els correspon. Així mateix han manifestat que confien en que, a partir d’ara, es realitzi un bon manteniment de l’espai, i que tots els vianants que hi transiten puguin gaudir d’un pas més segur i agradable.

ERC la Seu, realitza periòdicament diferents actuacions de neteja en indrets del municipi, les darreres han estat a la llera del riu Segre, a la Font de Sant Feliu de Castellciutat i aquesta mateixa a la baixada de la Palanca. Ara anuncien la propera jornada programada que es realitzarà el primer cap de setmana de maig dins del programa “Let’s clean up Europe” previst per als dies 6,7 i 8 de maig.

Text i foto. ERC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.