ERC la Seu demana una parada de taxis a l’estació d’autobusos i la dimissió de Fernández-Diaz

ERC la Seu presenta aquest al plenari d’avui dilluns tres mocions diferents.

A nivell local, ERC sol·licita la ubicació d’una parada de taxi a l’entorn de l’estació d’autobusos per tal de facilitar la mobilitat a l’interior i rodalies de la ciutat. Aquesta petició ve motivada per una banda pel que ja contempla el pla de mobilitat urbana de la Seu, que s’ha d’anar executant gradualment i que qualifica de punt feble l’existència d’una sola parada al municipi. Per altra banda, s’han mantingut converses amb professionals del sector del taxi, els quals veuen com a positiva la proposta d’ubicació d’una nova parada.

Com ja és habitual, la formació republicana incorpora al ple mocions de temàtica nacional, i en aquesta ocasió ho fa sol·licitant la dimissió del Ministre en funcions Jorge Fernández-Díaz, després de les escoltes publicades a través del diari Publico on es posa de manifest la persecució de l’estat espanyol cap als partits independentistes.

Finalment ERC la Seu, presenta una tercera moció on proposa el recolzament del ple a la proposició de llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme, que actualment està en tràmit al Parlament de Catalunya, així com realitzar una condemna ferma de la dictadura franquista i els crims comesos per aquest règim.

Text: ERC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *