erc

En el Ple del Cartipàs celebrat el dimecres1 de juliol  el grup d’ERC ha aconseguit tots els objectius que s’havia marcat.

La decisió presa per la formació de quedar-se a l’oposició ha donat la força necessària per aconseguir ser presents en els organismes, ens i entitats en què es creu que millor es podrà desenvolupar el programa electoral que defensa el grup municipal. És el cas, per exemple, del Patronat de la Fundació Sant Hospital on a la darrera legislatura els republicans no hi havien participat, el Parc del Segre, S.A i Turisme La Seu, S.L.

A més, ERC ha aconseguit que el Ple aprovi la creació d’una nova Comissió de la Transparència i Participació  que permetrà a l’oposició fiscalitzar, controlar i publicar els comptes municipals. Aquesta Comissió, que es desplegarà en breu, es fonamenta en la participació ciutadana ja que en el seu funcionament hi inclou persones alienes al consistori i que seran convidades a participar-hi per part de cada grup municipal.

Per altra banda, ERC la Seu, ha retornat al Ple Municipal atribucions pròpies que havien estat delegades a la Junta de Govern Local, de manera que les informacions i assumptes que s’hi tractin seran més participatives i transparents.

(Text: ERC)

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada