El portaveu d’ERC a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Miquel Caminal, ha presentat una moció on se sol·licita l’enretirada dels vehicles intervinguts judicialment i que actualment s’ubiquen a l’aparcament de l’entorn del cementiri.

Actualment a la zona ja hi ha ubicats fins a una trentena de cotxes intervinguts, els quals ocupen un significatiu nombre de places d’aparcament gratuït. A més a més, l’espai que ocupen és especialment necessari els caps de setmana, quan hi ha més demanda d’estacionament per la proximitat de l’espai a la zona esportiva i al centre de la ciutat.

El deteriorament de l’espai i dels vehicles, hi afegeix Caminal, comporta un risc potencial de lesions per als ciutadans que passegin per l’entorn així com per a infants que puguin estar-hi jugant.

El regidor d’Esquerra remarca també que, l’elevat nombre de vehicles ubicats a la via pública, en un lloc de recepció de visitants, “pot comportar una imatge distorsionada de la convivència i la seguretat de la ciutat, totalment allunyada de la realitat”.

En molts casos, els cotxes han estat intervinguts en operacions de contraban i poden passar setmanes o fins i tot mesos aparcats a l’indret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada