ERC la Seu d’Urgell presenta en aquest proper plenari dues mocions que volen millorar la qualitat de vida de la ciutat.

Per una banda, davant la problemàtica detectada en alguns habitatges on s’hi practica la prostitució, es reclama a l’equip de govern que s’iniciïn els tràmits per tal de redactar una ordenança que reguli la seva pràctica al municipi on es garanteixi la seguretat, salubritat i cohesió veïnal. També vol instar als diferents partits polítics del Parlament de Catalunya per tal que iniciïn un debat i comissió de treball entorn a la regulació de la pràctica legal de la prostitució garantint els drets laborals de les persones treballadores sexuals.

En un altre ordre de coses, la formació republicana ha detectat deficiències de mobilitat a l’entorn emprat per a l’entrada i sortida d’alguns alumnes de l’Institut Joan Brudieu pel camí de la Palanca. A l’esmentat espai hi manca, principalment, un pas de vianants per tal de poder accedir al centre educatiu de forma segura. Sol·licita doncs, que es realitzi el pintat de la zona zebrada, la pertinent senyalització de regulació de velocitat dels vehicles i que s’hi destaqui un membre de la policia municipal durant les entrades i sortides.

Finalment, ERC la Seu ha presentat dues preguntes escrites a l’equip de govern per tal de saber la situació en la que es troben les negociacions amb el Departament de Salut i Departament d’Interior per tal d’ubicar a la Seu, serveis d’emergències helitransportades (SEM I GRAE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada