Enxampen un “camaleó” dels robatoris amb varis antecedents

Dos detinguts
Dos homes detinguts (Arxiu/iStock)

Divendres al migdia, la Policia va arrestar un home, de 61 anys i no resident, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic per identificar-se amb una identitat falsa. Tot i que aquest va ser el motiu de la detenció, se’l va localitzar als voltants d’un centre comercial de la capital per furtar mercaderia després de controlar un altre home a l’interior de l’establiment robant videojocs.

Actuaven junts i el dia anterior, a la tarda, ja havien comès un altre furt per un valor inferior als 600 euros. L’home té antecedents per múltiples furts, tant a Andorra com en altres territoris europeus, sota diferents identitats i nacionalitats.

L’arrestat ja constava al sistema policial amb una altra identitat per accions similars els anys 2021 i 2022. La Policia n’estava molt pendent perquè sabia que venia al país i s’hi estava un dia o dos expressament per a cometre furts. Portava a sobre més de 3.500 euros en efectiu i un estri per a treure les alarmes dels productes.

[do_widget id=category-posts-pro-64]