entrenamentsEntrenar 10 minuts al dia és ideal per muscular-se, sempre i quan us imposeu almenys dos dies de recuperació. Però fer gimnàstica en només 10 minuts no dóna per treballar tots els grups musculars, per això és convenient dedicar cada dia a una zona en concret (braços, cames, abdominals…).

Per assegurar-vos que feu bé els exercicis podeu col·locar-vos davant d’un mirall.I és important no descuidar la respiració: cal inspirar quan es fa l’esforç i expirar amb la relació. Cada sessió l’heu de començar escalfant, per exemple, saltant a la corda, fent moviments de rotació dels braços, turmells…

Per evitar lesions convé que comenceu fent exercicis adaptats al vostre nivell, i conforme aneu progressant podreu anar augmentant la intensitat, afegint repeticions o posant més pes.Tingueu en compte que cada 1-2 mesos haureu de variar les sessions d’entrenament, perquè el cos es va adaptant als moviments repetitius i progressa menys.

Per això, cal revisar el pla d’entrenament (canvi d’exercicis, repeticions, pes…), així aconsegueix desestabilitzar el cos i fer que s’esforci més.

Per Redacció / Tot Sant Cugat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada