transit2Des de dijous, inici de la Setmana Santa, han entrat al Principat més de 40.000 vehicles. Una xifra per sota de l’esperada pel Centre Nacional de Trànsit, que en preveia 68.000. L’entrada de turismes per les fronteres, a més, no ha provocat retencions importants.

Entre aquest matí i ahir ha entrat al Principat bona part del gruix de visitants que han vingut a passar els dies festius de Setmana Santa. Tot i que de moment n’han entrat menys dels que el Departament de Mobilitat s’esperava, s’han registrat fins a 26.500 vehicles per la frontera del riu Runer, i més de 13 mil per la del Baladrà. Una entrada de turistes, però, que s’ha fet de manera esglaonada i que no ha afectat gaire la circulació viària. Només hi ha hagut algunes petites retencions a l’altura de Sant Julià de Lòria, on dels dos carrils habilitats per creuar la frontera es passa a només un, d’un quilòmetre i mig de llarg.

Pel que fa a demà i dilluns, la previsió és que sí que es puguin formar algunes cues, però en aquest cas per abandonar el país.

En aquest sentit s’aconsella evitar, en la mesura del possible, la circulació entre les 10 del matí i les 8 del vespre per la frontera del riu Runer, i entre les 2 i les 7 per la francoandorrana. Dilluns es preveu trànsit dens en direcció a Espanya des de primera hora del matí i fins a les 2 de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada