Entrega dels premis del 13è Multi-Campionat Social de la gent gran d’Andorra la Vella

Aquest dijous, 12 de desembre, a la Casa Pairal del Parc Central, a les 16.30 hores, la cònsol major de la parròquia i Consellera de Social farà entrega dels premis corresponents als guanyadors del 13è Multi-Campionat Social de la gent gran d’Andorra la Vella, organitzat pel Servei de Cases Pairals del Departament de Social.

El Multi-Campionat Social de la parròquia d’Andorra la Vella es va organitzar per primera vegada l’any 2001, amb tan sols una activitat de Petanca. Però, amb l’objectiu d’afavorir la comunicació i les relacions socials entre els usuaris de les cases pairals, així com un cert grau d’activitat física, any rere any, s’ha anat ampliant el ventall d’ofertes de participació fins a aconseguir que enguany ja s’hagi pogut competir en 7 diverses modalitats, tot en benefici del nombrós col•lectiu de gent gran de les cases pairals.

Durant l’any 2013, entre el mes de maig i el mes de novembre, a la Casa Pairal del Parc Central s’hi ha organitzat campionats de Brisca, Botifarra, Petanca, Dominó, Billar, Jardineria i Rummikub, amb la participació rècord de 103 persones de més de 60 anys.

Amb el patrocini del Centre Comercial Andorrà i del Centre Auditiu Andorrà, els primers classificats en cadascuna de les modalitats rebran un trofeu del Comú d’Andorra la Vella i un telèfon mòbil; Als classificats en segona posició se’ls lliurarà un trofeu i una capsa de bombons i als tercers classificats se’ls farà entrega d’un trofeu.

Tots els participants tindran dret a una ampolla de cava.

L’acte clourà amb un berenar de germanor, a base de pa amb tomata i embotits, regat amb cava, ofert pel Comú i confeccionat pels membres de la Comissió de Festes de la Casa Pairal.