“Entre porros i botellón…els meus fills volen sortir a la nit!”, xerrada a la Seu

‘Demà dijous, 16 de maig, a dos quarts de nou del vespre, tindrà lloc a l’institut Joan Brudieu una nova xerrada organitzada per l’escola de pares de la Seu d’Urgell, la qual anirà a càrrec del psiquiatre Dr. Berché, i de la infermera de salut mental, Sandra Bigordà.

Aquesta nova sessió, que porta per títol ‘Entre porros i botellón… Els meus fills volen sortir a la nit!’, s’abordarà l’adolescència, com a pas de nen a adult, fet que genera una conflictivitat i uns riscos molt lligats al consum de substàncies que s’anomenen ‘drogues’. Els professionals també explicaran fins a quin punt això és un risc que pot generar addició.

Recordem que les activitats de l’escola de pares al llarg d’aquest curs es porten a terme en els diferents centres educatius de la ciutat amb l’objectiu d’optimitzar recursos i apropar les famílies a totes les escoles de la Seu, independentment del centre escolar on vagin els seus fills.

El cicle de xerrades de l’escola de pares és una activitat organitzada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, el Pla Educatiu d’Entorn i el Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.